Onsdag 22.7.2009

Vejr: kl. 5 SV7, 6/8, 16 grader, 25km

Folk: Nina, MAT, EEE, MHH, PRA, ThE, TBR, HBØ

Så var den der igen, Balear-bassen. Midt under morgenobsen kom den dalrende i fedt medlys. ThE var ankommet en time før med ordene: ”Er det her man ser Mallorca-skråpe?” – og ja, det er det. Fynbobanden kørte fra Fyn da de hørte nyheden og så den tre timer senere. Det er tredje dag den er her og det er Blåvands første stationære Balearskråpe. Morgenobsen bød ellers på et godt vadefugletræk med 1950 fugle. Thyge gav basser som tak for den nye art. Fynboerne kom, så og kørte inden for en time.
Thomas skulle tælle sortænder og benyttede sig her af en ny taktik, han forklædte sig som en tysker og satte sig op i en sommerhushave. Men en bondemand kom og smed ham væk og råbte: ”Hwordann ær då kommet dærop?” TBR: ”Ich verstehe nicht”. Bondemand: ”Ær da ik någet hegn?”. Her vinkede TBR bare og smuttede. Den er nu afprøvet og virker ikke. (HBØ)

af Blåvand Fuglestation Skrevet i 2009, Dagbog

One comment on “Onsdag 22.7.2009

  1. Hej

    Tak for hjælpen i dag. Dejligt at modtage sms med besked om at Skråpen var på plads i morges og genfundet ved middagstid. Vi ses snart igen når I har en stationær 1k Høgesanger :-)

    Vh Erhardt
    Ps.: Blive endelig ved med at opdatere dagbogen/blokken

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s