Tirsdag d. 7. juli 2015

Vejr: Vejret kunne i dag byde på en vestenvind (254) 7ms. Temperaturen lå på 15 grd og skydække sagde 7:8. Sigten kom op på 20 km.

I dag sad vi 4 mand på morgenobs. Det var ikke det store vilde obsen kunne byde på. Af vadefugle var Almindelig Ryle den mest talrige med 35 stks. Der var også en smule Strandskader med 31 fugle flyvende forbi. Man kan godt mærke at vi kun lige er i starten af juli. Vaderne er ikke dukket op i store tal endnu, hvilket er meget normalt for årstiden. Obsens højdepunkt må være 1 Almindelig Kjove som hurtigt fløj sydpå. Senere op af dagen, da obsen var slut blev der set 3 Almindelige Kjover mere. Udover det kunne på morgenobsen nyde 2 Dværgterner der kom rigt fint og tæt på land.

HKn passede endnu en dag nettene flittigt. Dog var der ikke meget at komme efter. Det bedste må være at han kunne nyde en flot Rødrygget Tornskade. Dagens ringmærkertotal ser sådan ud: Bysvale 1, Jernspurv 2, Gulbug 1, Tornsanger 1, Musvit 1, Rødrygget Tornskade 1, Skovpurv 1, Rørspurv 1. I alt 9 fugle fordelt på 8 arter.

I morgen ser lidt trist ud, da der skal komme en del regn spredt udover dagen. Vi må se hvad det bliver til. Det må kunne lykkedes at få lidt fugle i bogen.

(DMA)

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog