Onsdag d. 8. juli 2015

Vejr: Endnu en dag med vestenvind (252), 11 ms. Temperaturen lå igen i dag på 15 grd og skydækkede sagde 5:8. 20 km sigt.

Da vi stod op i morges, og fandt ud af det ikke regnede, bev vi positivt overrasket. Dog blev det ikke en dag der gik over historien. Ligesom i går var det meget Sortænderne der holdte observatørene beskæftiget, med lige lidt over 2300 stks. Denne her kraftige vestenvind havde også fået lidt Almindelige Kjover til at rykke sig lidt. I løbet af morgenen blev 4 noteret. Den fugl der dog blev lagt mest mærke til var sæsonens første Krumnæbbet Ryle. Vi må jo finde glæde i de fugle der kommer, nu hvor vejrguderne ikke er med os. Sulerne kom også op at flyve og vi nåede en dagstotal på 53. Jeg prøvede i et par timer omkring middagstid at få lidt flere kjover i bogen ude på obsen, men sandfygeningen blev for meget efter blot 1,5 time, og jeg måtte tage hjem.

Som vi nok havde forventet i går aftes, forblev nettene lukkede i dag. Dermed hjalp HKn med på morgenobsen i stedet for. I morgen ser heller ikke for god ud. Vinden skal efter vejrudsigten forblive kraftig, samtidig med at der skal komme noget regn i morgentimerne. Vi må se hvad morgendagen bringer!;)

(DMA)

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog