Tirsdag d. 14. juli 2015.

Vejr: Vinden var i det vestlige hjørne i dag (275) 2 ms. Temperaturen lå på 13,9 grader og skydækket var på 6:8. 20 km sigt

Obsen var igen i dag en ret tynd omgang. Dog synes jeg at der skete lidt mere end i går. HF ternerne gjorde det bedre i dag da jeg knap talte 100 fugle trækkende syd. Nordvestenvinden havde måske også rykkede lidt i nogle få Strandskader, da der kom et par pæne flokke. Så vi endte med 36 fugle, absolut ikke mange, men dog bedre end i går. En smule usædvanlig fugl her i juli blev en han Pibeand som hastigt fløj syd. Ellers minder dagene utroligt meget om hinanden på Obsen disse dage, da der ikke har været noget vejrskifte i nogle dage efterhånden. HKn havde dog 4 Almindelige Kjover på sydhukket det meste af morgenen, hvor minimum en af fuglene var ny i forhold til i går.

Det var også lidt oppe af bakke i nettene. HKn fangede i alt 12 fugle fordelt på 9 arter. Totalen lyder sådanne: Jernspurv 2, Husrødstjert 1, Gulbug 1, Gærdesanger 1, Munk 1, Gransanger 3, Sortmejse 1, Skovspurv 1, Lille Gråsisken 1.

Resten af dagen gik med Tour De France, aftentur på stranden og lidt indhentning af manglende søvn.

Ny bog igen 14.07-2015 004

Så dukkede “julemanden” i form af Sven Bødker igen op med herlige bøger til vores bibliotek, bla. fik vi det 2. bind af det finske ringmærkningsatlas…….En stor tak skal lyde her fra Stationen.

DMa og HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog