Tirsdag d. 4. august 2015

Vejr: Igen vadefuglevejr…..hvor vinden til at starte med kom fra SØ (120) 5 m/s, men fra omkring kl. 8 begyndte vinden at dreje lidt rundt i takt med der kom regn og byger ind. Det var en utrolig varm morgen med 17 grader, til gengæld nåede temperaturen aldrig mere end knap 20 grader i løbet af dagen. sigten var ikke så god i dag, maks var omkring de 15 km.

Vadefugledrengene, Mathias,Bent og Ole Hansen stod igen for tallene og der kom atter fine antal i bogen. Highlightsne blandte de mange fugle var Krumnæbbet Ryle som der var 8 af, endnu mere sjælden var 2 Klyder. Ole Hansen og Bo snuppede dog dagens bedste fugle, da de opdagede en trækkende samt kaldende adult Rovterne, som gik hen og blev efterårets nr 2.

Ringmærkningen blev en sløj omgang, da jeg måtte lukke ned alt for tidlig pga. af regnen, jeg fik kun fanget 6 fugle fordelt på 5 arter.

Rødstjert 1. Sangdrossel 1. Gærdesanger 1. Løvsanger 2. Skovspurv 1.

Rigtig positivt har vi fået masser af pr til Strandskadensdag d. 9 august, da der er fine artikler omkring dagen i begge ugeaviser samt ikke mindst i JV. Så husk og mød op, det bliver en rigtig fin dag !!

Hkn

 

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog