Onsdag d. 5. august 2015

Vejr: En lidt diset dag, hvor solen først kiggede frem rigtig om eftermiddagen fra omkring kl 13.30. Dagens vindretning var primært fra SW (213) 5 m/s, sidst på eftermiddagen tog den en drejning mere ned mod S. Det føltes ikke så varmt om morgen men senere blev det ganske lunt, temperaturen svingede blev 15 og 19 grader. Sigten var omkring 5-10 km.

Bliver nød til at starte dagens dagbog lidt anderledes……da jeg vil høre, om der er nogen af bloggens læsere der evt. har en gammel støvsuger (en hvor man forsat kan købe poser til) som man ikke længere bruger, da vores gamle er brudt sammen….hvilket nogen sikkert vil tro er umuligt pga. af de uhyggelige nullermænd der sommetider skræmmer livet af en en tidlig morgen nede i stuen……….. Penge kan vi desværre ikke tilbyde, så alternativet er et par dages gratis overnatning eller hvis den kommende “sponsor” er af hunkøb et kys af et mindre end DK`s kønneste ringmærker………..

Tilbage til det det virkelig drejer sig om…….fuglene og livet på den lille Stationen. Igen i dag var det vadefuglene der stjal billedet og talrigst var Strandskade med lidt over 800 fugle. Tilgengæld havde Stor Præstekrave miste momentum, da det kun blev til 52 fugle.

Småfuglene er forsat ikke kommet i omdrejning, så ringmærkningen var atter en sløv omgang. Men drømmen lever forsat om en Vandsanger en af de kommende dage.

Ringmærkning: Jernspurv 1. Gulbug 3. Tornsanger 5. Gransanger 1. Rødrygget Tornskade 1. Stær 2. Skovspurv 1. I alt 14 fugle fordelt på 7 arter.

Om eftermiddagen slog Mathias sig ned som arkæolog………så har jeg ikke sagt for meget…… Det skal ses.

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog