Søndag d. 9. august 2015.

Vejr: Smukt og varmt….dog køligt om morgen. Vinden kom først fra Ø (105) 2 m/s, men gik relativ hurigt i S. Temperaturen var droppet lidt hertil morgen og var blot 14 grader, men i løbet af formiddagen fik solen varmt godt op og vi lå omkring de 20 grader. Sigten var rigtig god og rundede de 20 km.

Vi var rigtig spændte i dag, da vi for andet år i streg havde arrangeret STRANDSKADENS DAG. Lige som sidste år var vi meget spændte på hvor mange gæster der ville dukke op, men det viste sig der overhovedet ikke var nogen grund til bekymring….vi havde 40 gæster, og vi havde både fået fat i danske og tyske gæster. Det var en super hyggelig dag, hvor vi tog folk med på stranden, viste ringmærkning og holdte oplæg omkring Strandskaden og alle de andre Vadefugle. Bo og Eva stod klar med Bo`s flotte postkort og plakater, og derudover havde vi flere rapporter samt kaffe og småkager klar. Mange af vores gæster blev hængende ude i gården og nød det gode vejr, så det kunne ikke blive meget bedre. Rigtig stor tak til alle der gav en hånd med, det er meget værdsat samt ikke mindst alle gæsterne.

Fugletællingerne stod “Dalton brdr” for, selv ikke en Albatros kunne få dem til at forlade posten – respekt for det gutter. Der var lidt af det hele i dag, dog ikke i store mængder, men unge Islandske Ryler, Dværgryle samt 2 Almindelige Kjover var ganske hyggeligt. Gulirisken var atter ude og vende posten i dag, vi fik den både på obsposten samt henover Fyrhaven.

Om eftermiddagen blev der atter ro Stationen, da de fleste drog hjem…..tilbage blot undertegnede og Mathias Blicher.

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog