Lørdag d. 29. august 2015.

Vejr: En lidt blæsende dag, som egentlig bød på ganske smukt vejr. Vinden var kravlet lidt mere ned i SV (243) end i går, men styrken var godt og vel det samme 8-9 m/s. Dagen bød på lidt spredt skydække, der dog ikke kunne stoppe solen i at bryde igennem. God sigt og fine temperaturer hhv. 20 km og 16-19 grader.

Hvad f…… er det nu for noget….vejret bød jo op til dans (læs ok havfuglevind), men der skete bare ikke noget…..Søren Gjaldbæk mente det kunne hamle op med Dovns Klint…..på de værste dage dernede….Det er simpelthen utroligt der ikke kunne hives en Almindelig Kjove hjem, trækket skal jo til at kulminerer. Men generelt var der meget tomt…………………..dog blev obsen reddet af en adult Rovterne, og med gode oplysninger fra gutterne og voldsomt hurtige gummistøvler blev den indhentet af undertegnede på Sydhukket.

Ringmærkning var igen en sløv omgang…..men betingelserne de sidste par dage har heller ikke været særlig gunstige.

Jernspurv 2. Rødhals 1. Rødstjert 1. Tornsanger 1. Havesanger 2. Løvsanger 1. Musvit 1. I alt 9 fugle fordelt på 7 arter.

Jeg tog endnu en dag som “massemorder” med buskrydderen, i går tæskede jeg Stationshaven, mens turen i dag var kommet til Fyrhaven, og som en hybrid mellem Jørn Ege og barberen i Sevilla, blev alt snittet i småstykker.

HKn

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog