Lørdag d. 26. september 2015

Vejr: 7 s/m NV(309) med 20 kilometers sigt, 13.2 grader og et skydække på 4/8. Og for en gangs skyld en hel dag uden nogen som helst former for nedbør, og med blå himmel og solskin!

Morgenobsen var et godt stykke over det forventede både med fuglene og fuglekiggere. Lommerne er taget en hel del af og var i dag nede på kun 60 fugle. Vi fik næsten præsteret fuldt hus i Kjoverne, med både Almindelig, Mellem og Storkjove. Derudover havde vi godt gang i dagtrækket med 44 Hedelærker og 13 Bjergvipstjerter, det er de klart største noteringer i 2. halvår. Vi fik også en Steppehøg og det er den 8. i 2. halvår, og vi nærmer os så småt rekorden på 14 fugle. Ellers havde vi igen en trækkende Tajgapiber, som blev hørt en hel del gange. Det er dog rigtig frustrerende når vi ikke kan gøre noget ved dem, især når det er vores 2. fugl på en uges tid!

Ellers var der et bryn i mosen.

Ringmærkning: Jernspurv 5. Rødhals 1. Solsort 1. Munk 3. Rødtoppet Fuglekonge 1. Fuglekonge 1. Blåmejse 1. Lille Dompap 2.

Ialt 15 fugle fordelt på 8 arter.

Så det blev igen en stille dag i nettene, men HKn arbejder sig stille og roligt op i antal, så bare vent og se…

Ellers skal der lyde en stor tak til Svend Åge Clausen for at han igen har taget en tørn for at få gården til at se præsentabel ud, nu når kommunen ikke gør det.

RWR

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog