Søndag d. 4 oktober 2015

Vejr: Særdeles tåget fra morgenstunden af, hvor vi egentlig startede med en ok sigt selvom der var tåget. Tågen lukkede os dog hurtigt inde og sigten røg ned under 100 meter. Tågen aftog først ved middagstid. NØ(68) 3 s/m.

Morgenobsen blev naturligvis stærkt hæmmet, af at vi ingenting kunne se. Så jeg fik talt 72 fugle på 2 timer… Så det var meget dejligt at Gunnar kom ud med kage til os igen her til morgen. I stedet for at glo ind i tågen unødvendigt længe gik jeg i mosen, hvor der var fint med fugle, jeg kunne dog kun præstrere 1 Ringdrossel og 1 Hvidbrynet Løvsanger.

For trejde gang her i efterårets havde vi en trækkende/overflyvende Taigapiber, nu må vi snart få en rastende fugl! Ellers blev der fundet en Tristis Gransanger lidt øst for stationen.

Ringmærkning: Gærdesmutte 1. Jernspurv 7. Rødhals 44. Solsort 1. Sangdrossel 2. Munk 10. Gransanger 23. Fuglekonge 29. Rødtoppet Fuglekonge 1. Bogfinke 4.
Ialt 122 fugle fordelt på 10 arter.

Det blev den bedste ringmærkningsdag indtil videre her i efteråret, og også den første dag hvor HKn fik fanget lidt Rødhalse.

RWR

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog