Fredag d. 30. oktober 2015

Vejr: Frem til middagen igen monster gråt og passede godt til ens humør….efter venstre tumperne har været ude og ødelægge denne fredag. Heldigvis klarede det lidt op over middage og vi fik lidt sol, men endte alligevel i gråt igen.. Vinden kom fra SØ (132) 5 m/s og tiltog lidt i løbet af dagen…Sigten var møgelendig og svingede mellem 2-5 km. Temperaturen 9-11 grader.

En trist dag i Blåvand både hvad angår naturen og fuglene, der er snart ingenting tilbage af det hele…. De to største naturhadere Eva Kjer Hansen og Troels lund Poulsen har været ude og give grønt lys til et kæmpe projekt nede ved Hvidbjerg…..det er lykkedes dem som nogle rigtig grimme orneinsiminører, at sprede gyllesæd ud over de danske kyster….men hvad fanden det er vel sådan de begge er kommet til verden…æblet falder jo sjældent langt fra stammen…..øføf

Nå min store “teenage-søn” Rene…….ville ikke i skole i dag……..han havde lugtet lunten…..det var diset og at der ikke ville komme så mange fugle ud til ham i den yderste klitrække…..Men som den kærlige “far” jeg er….fik jeg ham overbevist….. Måske blev det ikke en dag vi kommer til at snakke om fuglemæssigt, men han kunne da nyde at Havørnen igen lagde vejen forbi, samt at det blev til et par Lapværlinger.

Jeg fik også kæmpet mig igennem ringmærkningen, som heller ikke havde en af sine bedste dage….bedste pips var 2 Vindrosler…

Gærdesmutte 1. Rødhals 3. Solsort 4. Sangdrossel 1. Vindrossel 2. Munk 2. Gransanger 1. Fuglekonge 2. Skovspurv 1. I alt 17 fugle fordelt på 9 arter.

Heldigvis havde vi Bent og Grønne til at kigge ud og sprede lidt godt humør, og nu er vi klar til weekend.

HKn

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog