Tirsdag d. 3. november 2015

Vejr: JEG FORLANGER BLÅ HIMMEL OG GOD SIGT……DET HER ER FONTEXVEJR….alt er gråt….vi kan ikke mere, kom nu DMI med noget bedre vejr. Vinden var nede i S (167) 5 m/s og der lå dis udover det hele, sigten lå på 2-5 km, som den har gjort i flere dage. Temperaturen var faldet til 8-10 grader.

Vi går rundt som 3 mørke mænd herude og mangler livsglæde og frække fugle….og hvad får vi intet…. Nå men skide med det nu virker pillen og jeg er klar til at skrive en glad dagbog….. Min ven latino-Aalborg tog sig af klitterne, Turbo Bent tog sig af luskebusk, undertegnede var atter vodbinder.

Rene så måske ikke så meget i dag, men hvad skulle han stille op med den sigt og elendige vindretning……Men højst overraskende kunne han alligevel tvinge en stak Rider samt et par Søkonger ud af det….plus en slat rastende Suler…. havobsen var godkendt.

Mærkningen var måske ikke lige en der “lagrer sig på øverste hylde”….men 19 fugle tager vi da gerne med og vi runder meget snart 4000 fugle i dette efterår…..sådan…. man er vel en “dauerbrenner”

Rødhals 4. Solsort 2. Sangdrossel 1. Munk 4. Fuglekonge 3. Kvækerfinke 2. Grønirisk 3. I alt 19 fugle fordelt på 7 arter.

Kvækerfinke 2k+ han Blåvand 3.11-2015-1. Henrik Knudsen

På en grå dag kan en farverig han Kvækerfinke/Bergfink (nur für dich Rainer) hurtigt få smilet frem..

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog