Onsdag d. 4. november 2015

Vejr: Guderne har hørt mine bønner….solen kom frem og jeg dansede fynsk buggi vuggi så min veltrimmede ringmærkerpopo, fik marhalmen til at visne.. Nå men vinden kom fra SØ (113) 3 m/s….Vi fik som sagt sol, dog måtte vi i de tidlige timer igennem noget overskyet vejr og vi havde også en lille halvtime med havgus. Sigten lå på 3-10 km. Om morgen ganske køligt 4.7 grader, temperaturen nåede dog op omkring de 10 grader i løbet af dagen.

Halemejse 1k+ Blåvand 04.11-2015-1. Henrik Knudsen

Denne Halemejse/Schwanzmeise gik hen og blev efterårets fugl nr. 4000…..en rigtig fin sag at runde med. Der er nu lidt julemand over disse mejser…fantastisk flot hvidt skæg… Mejsen hed i øvrigt Svend….

I dag var der lige som åbnet lidt op for nye fugle, så både Rene og undertegnede havde en ganske fin november dag. Der var atter kommet lidt gang i de dagtrækkende fugle, men nu kunne de jo også atter se hvor de skulle trække hen. Der var både lidt Bjergvipstjerter, Bjerglærker samt Lapværling, altid fugle der varmer i notesbogen.

Ringmærkningen nåede en milepæl som man kan se under ovenstående foto, da en flok på 9 Sydlige Halemejser var med til at runde det skarpe hjørne med 4000 for hele efteråret. Det var i øvrigt anden gang i år, der blev snuppet en flok Halemejser, og vanen tro var det gode gamle F7 i Fyrhaven der viste sit værd…… Munk havde også en ganske god dag, udover de 7 der blev mærket, sås der også en del rundt omkring i terrænet.

Rødhals 1. Solsort 7. Munk 8. Gransanger 3. Sydlig Halemejse 9. Musvit 1. Bogfinke 1. I alt 30 fugle fordelt på 7 arter.

Das war vohl das für heute…..

HKn

 

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog