Søndag d. 8. november 2015.

Vejr: Efter en lille luftig aften, stod dagen blot på smukt vejr, som kun blev smukkere som dagen skred frem. Hen under aften kom der atter skyer ind. Vinden kom fra en Vestlig retning og var om morgen omkring 10 m/s, den aftog dog meget hurtigt og røg ned på 3-4 m/s. Sigten lidt præget af lidt dis over havet 15 km. Igen i dag helt uhørte november temp. med 12-13 grader.

Den gamle generation med den nye. Blåvand 8. nov.-2015-1. Henrik KnudsenDe gamle 80er drenge overvære hvordan Bent “bidesild” Jakobsen tilbeder den nye storobservatør i Blåvand Rene “Latino-Aalborg” Rørbæk. Fra venstre Jan “Kanibal” Bolding, Kim ” jeg ved alt om sofaer og drivaksler” Mourtisen, lidt gemt Jan “Ficedula Parva” Dyr, og Jes “Eastwood” Gravgaard. Foto: Knudsensex

Vi var alle lidt spændt på hvad dagen ville bringe oven på den lille storm som gik henover DK i gå aftes, gik dog værst ud over Nordjylland, mens vi ikke rigtig mærkede meget til den.

Lidt overraskende dukkede der ikke så mange havfugle op som vi havde håbet på, især havde vi regnet med en del Søkonger…. Men selv om det også er fint. blev det desværre kun til 12 fugle. De gamle drenge var ude i noget Lunde “snavs”……men men……

Jeg prøvede lykken med nettene og på trods af at en Sålsort havde skidt mig i hovedet i går for fuld styrke…..så var der ikke rigtig “held i sprøjten”.

Gærdesmutte 1. Solsort 5. Munk 1. Fuglekonge 1. Grønirisk 1. Gråsisken 1. I alt 10 fugle fordelt på 6 arter.

Tak til alle der lagde vejen forbi og gjorde det til en rigtig hyggelig weekend og så må vi ikke glemme Jette der fik ny art…..Fuglekonge.

HKn

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog