Torsdag d. 3. december 2015

Vejr: Hvis man holder af god sigt var Blåvand ikke lige stedet at opholde sig i dag….Der var en kombination af tåge og dis i dag, til tider kunne det være svært at se Fyret. Dertil kom at det småregnede frem til middag og igen lidt ud på eftermiddagen. Sigten lå omkring 500 m til 3 km. Igen var temperaturen dagen igennem omkring de 10 grader. Vinden kom fra SV (218) og var svag til let 4 m/s.

Vejret satte min tålmodigheden lidt på en prøve i dag og jo længere det regnede jo mere ond i sindet blev jeg …måske lidt påvirket af John Lee Hooker`s “Bad like Jesse James” væltede ud af højtalerne fra youtube….men heldigvis reddede den smukke hoftevridende rødhårede Florence + The Machine med nummeret “You`ve Got the Love” Bent for tågesnak…

Da regnen ophørte, vendte det gode humør endnu mere tilbage og det steg yderligere da første fugl der kom i kikkerten var en 1k hun Duehøg som sad på et skilt og så temmelig våd ud. Det var blot det 3. fund af arten i december herude, de to andre stammer hhv. fra 2.12-70 og 9.12-94…Og så var det slet ikke slut med nye overraskelser…jeg fik nemlig trådt det første december fund op af Enkeltbekkasin i mosen for Hukket. Disse to fine arter reddede hele dagen …….det lignede ellers længe en dags afspadsering på den lukkede for undertegnede.

Om eftermiddagen havde vi møde i strategigruppen, det var et meget produktiv møde, hvor flere ting faldt på plads.

Aftenen gik med at nyde den smukke bog om Nationalpark Vadehavet, som netop er udkommet og lavet af Jens Kristian Kjærgaard og John Frikke m.fl……..kan varmt anbefales at ønske sig i julegave….

HKn

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog