Onsdag d. 3. februar 2016

Vejr: Igen en dag hvor der var nogen blæst, selv om den tabte pusten en overgang. I dag var vinden drejet over i NW (318) 6-19 m/s…især om eftermiddagen blev det ganske behageligt med den mere rolige vind, men hen under aften var den atter tiltagende 11-12 m/s. Om morgen en del regn, som senere gik mere over i byger….men ellers også rigtig meget lækkert solskin i pæne lange perioder…, hvilket blev rånydt….da der har været langt mellem at solen har domineret.

I dag blev der desværre ikke obset, da flere praktisk ting skulle ordnes flere forskellige steder…. Jeg nåede dog sidst på eftermiddagen at nyde et par timer med sol nede på Grønningen….. Turen bød atter på lidt mågetjek samt 2 Sortstrubede Bynkefugle, som sad fint frem og nød solen.

En af dagens 2 hanner af Sortstrubet Bynkefugl på grønningen 03.02-2016. Henrik KnudsenDen ene af dagens 2 Sortstrubede Bynkefugle hanner, som nød vinden “slappede” lidt af og at solen igen kiggede lidt frem….hvilket nok gjorde livet lidt mere behageligt for denne farvestrålende lille fugl….

HKn

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog