Fredag d. 26. Februar 2016.

Vejr: En super skøn dag på Hukket…..hvor vejret var helt outstanding….det var næsten som om man var henne i slutningen af marts….hvor man rigtig har fornemmelsen af at foråret er ankommet. Vinden aftog gennem hele dagen, først kom den fra NV (280) 4 m/s  og endte i V (263) 1 m/s…. Solen skinnede hele dagen og sigten lå på 20 km. Ganske lunt, da temperaturen lå mellem 4 og 6 grader.

Det har været en helt vild dag….jeg har været en medielus hele dagen….. og det har været noget overvældende… TV2 News lavede hele 4 live programmer med mig, herefter også i tv hos DR1 og TVsyd…… Det så ellers ud til at blive en stille dag, da vi til at starte med ikke kunne se hvalen…dog genfandt jeg den atter lidt senere mod nord og så gik medierne ellers amok… Der kom også rigtig mange mennesker herud i dag….og heldigvis fik mange set hvalen i dag….

Fuglemæssigt nåede Bent og jeg ikke meget i dag….dog spottede vi en fin adult Vandrefalk ude på sandbakerne og Blåvands blot 2. fund af en februar Gransanger oppe ved Fyret. Sidstnævnte opdagede vi om eftermiddagen, da vi fik sat alle nettene op i Fyrhaven, så nu er vi helt klar til den officielle start 1. marts…..

Sortstrubet Bynkefugl han i par. Grønningen 22.02-2016-3. Henrik KnudsenHvis det milde vejr forsætter de næste dage. så kommer der nok mange Sortstrubede Bynkefugle til den jyske vestkyst den kommende tid…Her en smuk han fra Grønningen fra slutningen af februar i år.

HKn

 

 

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog