Lørdag d. 19. marts 2016

Vejr: En dag der bød på to gange gråvejr og to gange solskin…..så vi fik lidt af det hele og var egentlig helt godt tilfreds. Vinden startede svag fra NV (304) 3 m/s, men tog til omkring kl. 13., hvor den nåede helt op på 12 m/s en overgang, men lå primært på 8-10 m/s. Sigten ganske fin 15 km. Temperaturen fra 4.5 til 7 grader, så igen lidt råkoldt.

I dag var ringmærkningen nedlagt helt frivilligt….da jeg havde en aftale med Per Olsen om at der skulle rækværk op, så vi mødtes kl. 8 sharp og så gik vi ellers i gang….Det blev en rigtig herlig dag, hvor undertegnede fik lært lidt mere håndværk på trods af de mange tommeltotter.!!!. Det skred så godt frem, at vi håber vi kan være færdige i morgen.

Fuglemæssigt fik jeg ikke noteret meget, hørte et par overflyvende Gråsiskner samt set en Sortstrubet Bynkefugl nede ved Ishuset, da jeg var inde og hente lidt frokost til os.

De 4 andre kiggede også lidt i terrænet men kunne heller ikke rigtig presse noget ud af det….så turen gik hurtigt videre ud til andre steder.

Per Olsen i gang med det nye rækværk 19.03-2016-1. Henrik KnudsenHer er Per Olsen godt i gang med vores flotte nye rækværk, håber jeg kan vise et færdigt rækværk i morgen….hvor den også lige skal have en over hammeren.

 

HKn

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog