Tirsdag d. 26. april 2016

Vejr: Alt er ved det sædvanlig…. endnu en deprimerende omgang…..Grønland melder 16 graders varme, Blåvand melder 2-4 grader…man må jo glæde sig på andres vegne. En dag der især om morgen og frem til middag var præget af konstant regn og byger… Vinden var i dag fra et NØ-lig hjørne (74) men let 3-6 m/s… Det var overskyet 6-8/8 og sigten lå på 7-15 km.

Der var ikke meget jeg kunne gøre i dag udover at drikke for meget kaffe og bare vente på det bliver onsdagen og så ellers håbe den bliver lidt bedre end i dag…. Ved middagstid kastede jeg håndklædet i ringen og lukkede ned for i dag….efter lige at have tjekket Sydhukket først og kigget på lidt Splitterner og Fjordterner som rastede ude på den store sandbanke….de så bestemt heller ikke glade ud….naturen er ikke god ved os i øjeblikket…..men vi giver ikke op….der er altid lys hvor der er vilje…..så læs med i morgen igen….

Vesterled Sort Bynk han 24.04-2016-1. Henrik KnudsenHvad skulle jeg gøre uden den Sortstrubede Bynkefugl – den giver altid varmen i en kold tid…..

HKn

 

 

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog