Fredag d. 13. maj 2016

Vejr: Så kom der noget af et vejr skifte…Dagen startede vindstille, men blot få minutter gammel, skiftede vinden fra svag til hård. Vi lagde ud med SV (215) 3 m/s, men som omtalt gik den pludselig og hurtigt om i N og NV 10-13 m/s. Det varme vejr forsvandt næsten med det samme, de flotte morgen temperaturer på 13.2 grader faldt med 2 grader. Solen skinnede hele dagen på trods af et spredt skydække på 4/8. Sigt 20 km.

Vi havde ellers set frem med stor spænding til vejr skiftet…. men samtidig skete det jeg havde frygtet, at vinden ville blive alt for kraftig…. så det fik aldrig den ønskede effekt…. pokkers ærgerligt….det lå ellers i luften der kunne være sket ting og sager. Grundet det dårlige vejr og manglende fugle valgte Niels Krabbe første på formiddagen, at sige tak for denne gang, da han også havde fået de prøver han skulle bruge. Så jeg kørte ham til bussen, så han kunne komme hjem til en velfortjent ferie.

Ringmærkning: Tyrkerdue 1. Rødhals 1. Gulbug 1. Gærdesanger 2. Tornsanger 1. Gransanger 3. Løvsanger 1. Stillits 1. Lille Gråsisken 2. I alt 13 fugle fordelt på 9 arter.

Stillits 2k+ deformt undernæb Blåvand 13.05-2016-2. Henrik KnudsenSelv om det kun er få dage siden jeg sidst smed et billede på af en Stillits…. bør denne fugle dog få lidt spalteplads pga. sit helt specielle næb. Hele undernæbbet virker kæmpestort og helt deformt…der er næsten noget Korsnæb over dens næb.

Om eftermiddagen afholdte vi møde i udviklingsgruppen, mødet var blevet flyttet fra torsdag til fredag…hvilket var meget heldigt, da det ikke rigtig var til fugleobs i dag.

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog