Fredag d. 3. juni 2016

Vejr: Hedebølgen forsætter henover det ganske land… Vinden kom fra Ø (73) 5 m/s om morgen, sidst på eftermiddagen gik den i SØ og endte i NV. Der var sol for alle pengene det meste af dagen….skydække 4/8… Temperaturen lå mellem 16 og 27 grader, så der er sommerstemning. Sigten lå på 15 km, men diset.

Blåvand 02.06-2016-1. Henrik KnudsenLidt morgenstemning…..

Man kan virkelig mærke at det er blevet sommer….der er ikke mange trækfugle og derudover virker det allerede som om de lokale ynglefugle holder igen med sangaktiviteten…. Det eneste der forsat ankommer lidt af er Karmindompaper, dog virker det ikke så voldsomt som tidligere år….2 grønne fugle fik ring på i dag. Den ene røde han virkede lidt forvirret, da der pludselig sad 3 grønne fugle omkring ham på få cm`s afstand…. gad vide om der ikke er så mange hanner herude i år, så hunnerne evt. kæmper om ham ??

Ringmærkning: Hvid Vipstjert 1. Jernspurv 1. Rødstjert 1. Solsort 3. Gulbug 1. Gærdesanger 1. Havesanger 1. Topmejse 1. Stær 1. Bogfinke 2. Grønirisk 4. Tornirisk 2. Lille Gråsisken 3. Karmindompap 2. Gulspurv 1. I alt 26 fugle fordelt på 15 arter.

Drengene gik på en runde rundt i området…men da der ikke rigtig kunne støves noget op….. gik gassen af ballonen og så stod den på X-games og råhygge…..dog fik de svinget støvsugeren…..næsten af helt egen fri vilje…

Jeg benyttede den stille fugledag til at få slået stationshaven i bund….noget af en møgvarm opgave….som gav så skønne kropslugte….at flere insekter fald ned af bladene………det er gas det passer ikke…..men varmt var det.

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog