Lørdag d. 4. juni 2016

Vejr: Dagen bød igen på varmt vej om end lidt mindre varmt….temperatur max var 23 grader….om morgen stod vi op til 17.4 grader… Vinden havde det meste af natten stået i SØ (134) 3 m/s, men hurtigt gik den i NV og tog lidt til 5 m/s…. Ikke mange skyer på himlen 3/8 og ellers masser af sol. Sigten lå på 15 km, men det var alligevel godt diset.

Igen en af de mere rolige dage hvor der ikke var mange trækfugle på Hukket……. Derfor var det også lidt overraskende da Martin Søgaard kunne melde om en syngende Sydlig Blåhals nede i mosen…. vi strøg alle ned og så denne smukke fugl, da den forsat er utrolig sjælden på selve Hukket. Men så var det også slut med overraskelser i denne omgang…på trods af at vi prøvede alt fra ringmærkning, havobs og kratlusk…..

Ringmærkning: Gærdesanger 1. Tornsanger 1. Gransanger 1. Grå Fluesnapper 1. Broget Fluesnapper 1. Grønirisk 1. Lille Gråsisken 2. I alt 9 fugle fordelt på 7 arter.

Sivsanger, Mosen - den syngende fugl Blåvand 04.06-2016-1. Henrik KnudsekopiVores faste Sivsanger….synger forsat alt hvad den kan for at lokke en “kone” til…. Det er muligvis første gang den gør yngleforsøg herude.

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog