Søndag (Grundlovsdag) d. 5. juni 2016

Vejr: Selv om det var en meget lun dag igen i dag…..føltes det alligevel anderledes….Vinden var kravlet i NV (331) 4-6 m/s og den føltes lidt køligere end den vind vi havde været vant til. Der var ikke mange skyer inde 2-3/8, så blå himmel med sol i rå mængder igen. Sigten var præget af dis især over havet 15 km… Temperaturen lå mellem 15-23 grader.

Vi reduceret til et 3-kløver i dag, da Philip og Rene var taget hjem i går middags….. Så taktikken var klar….David tog trækobsen, Martin luskede og jeg ringmærkede…… Men som de seneste dage var der bare ikke mange fugle herude…..der var ikke nogen af os der kunne finde noget. Martins og Davids bedste obs var en 2k Fjordterne….som jo altid lugter lidt af hit…..

Jeg var ikke et hak bedre end gutterne…..nettene var utrolig tomme og jeg fik blot fanget 7 fugle !!!! juni er virkelig trådt i karakter.. Min bedste blev en Skovskade, som var den første af sin slags der fik ring på i år.

Ringmærkning: Gærdesanger 1. Gransanger 2. Topmejse 1. Skovskade 1. Skovspurv 1. Bogfinke 1. I alt 7 fugle…fordelt på 6 arter.

Skovskade 2k+ Blåvand 05-06-2016-1. Henrik KnudsenMorgenfrisk Skovskade fanget i Stationshaven –  altid en fornøjelse at stikker “pølserne” ned til…….

Omkring middag drog Martin afsted mod det Sønderjyske og han tog David med sig som skulle hjem til Esbjerg…..

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog