Tirsdag d. 7. juni 2016

Vejr: Dagen startede næsten vindstille S (190) 2m /s…men forholdsvis hurtigt drejede den i NV og tog til og kom op på 5-6 m/s…. En skyet og diset dag, hvor der dog forsat var plads til lidt huller i skydækket 5/8…Sigten svingede en del 5-15 km…dårligst om morgen og formiddagen. Temperaturen lå mellem 14-16 grader.

Må vist så småt se det i øjnene at vi befinder os et sted mellem det sidste skud i bøssen af foråret og første del af sommeren…. selv om Blåvand ikke er et typisk forårstræksted….så sker der påfaldende lidt fuglemæssigt…..Godt halvdelen af dagens ringmærkede fugle var ungefugle og sikkert fugle der er klækket her og ikke fugle der er kommet langvejs fra.. Der var blot ankommet to Kærsangere som begge sad og sang…den ene endte med at få ring på.

Kærsanger 2k+ han, hørt sy. Blåvand 07.06-2016-1. Henrik Knudsen

Kærsangeren her var lidt nemmere at bestemme end normalt, da den sad og sang inden den røg i nettet….

Ringmærkning: Sangdrossel 1. Kærsanger 1. Gærdesanger 2. Tornsanger 1. Topmejse 1. Bogfinke 1. Grønirisk 2. I alt 9 fugle fordelt på 7 arter.

Tirsdags-holdet var ude og vende, men efter et par timer og med blot et par Karmindompaper i notesbogen gik turen til Filsø….Kis Boel var også ude nogle timer med den store telelinse….

HKn

Reklamer
af Blåvand Fuglestation Skrevet i Dagbog