lørdag 25.7.2009

Vejr: Kl. 05. SV 7 m/s, 4/8, 16c., 25 km. Kl. 17. NV 12 m/s, 5/8, 17c. 25 km.

 Folk: Miss Hyacinth (Nina), 2 campere, 16 twitchere, Kims familie, HBØ, TBR.

Balaeren lavede flyve opvisning for de morgenfriske. I løbet af dagen øgedes indsatsen for at få den i hus, en flaske vin blev sat i puljen. Men fuglen var væk så de første dippere forlod hukket ved 17.30 tiden. Måske har den hårde NV vind betydning ? I dag sagde vi også pænt farvel til Miss Hyacinht, som lovede at vende tilbage. Hun vil derudover tale et alvors ord med BEJ omkring den liste med fejl og mangler som hun har udarbejdet i løbet af sit ophold her (stakkels BEJ ). HBØ tog ligeledes afsted til fødselsdagsfest (er tilbage i morgen), og så ankom Kim med familie… Balear regnskabet: I dag var der hverken wienerbrød eller øl, men fuglestationen fik 150 i overnatning fra to X´ende Dofere der fik fuld valuta for pengene. (TBR)

af Blåvand Fuglestation Skrevet i 2009, Dagbog

2 comments on “lørdag 25.7.2009

  1. Beklager, det var lidt tidligt til øl (6.30). Men vi nød dem kolde fra køletasken, da vi sad fast i en svedig motorvejskø på Fyn. Tak for Mallorcaskråpen!

    • Vi er glade for at de gik til et godt formål. Måske ligner vi et par hill billys men fuglestationen har køleskab og fryser, så man kan roligt medbringe en islagkage.
      BLF/TBR

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s